Onbeperkte toegang tot Apple cursussen

Leer alles over je Mac, iPad en iPhone

NU STARTEN

Krijg direct toegang tot ALLE lessen in de Apple Coach Academie

Klik hier boven om mee te doen met de Apple cursussen

Geef Het Een Kans!

Krijg direct toegang tot ALLE lessen in de Apple Coach Academie

Ik vind de Apple Coach Academie geweldig omdat ik besef dat ik slechts een gedeelte van de iMac, iPad en iPhone begrijp, terwijl er zoveel meer is.


De Apple Coach Academie helpt mij erbij om meer mogelijkheden te ontdekken.

Aat van Beek

Video Cursussen Om Alles Uit je Apple Computers te halen

 • Onbeperkte toegang tot meer dan 1000 lessen

  Als lid krijg je toegang tot iedere cursus in de Apple Coach Academie. Zowel het bestaande archief van meer dan 1000 lessen, als nieuwe lessen die worden toegevoegd.

 • Altijd te bekijken: via iPhone, iPad, Mac of zelfs Windows

  Of je nu een iPhone, iPad of Mac gebruikt om de lessen te volgen: het werkt altijd. Heb je nog geen Apple, en wil je je vast voorbereiden? De lessen werken ook gewoon op je Windows computer.

 • Regelmatig nieuwe cursussen toegevoegd

  Er zijn zo veel lessen omdat er steeds nieuwe cursussen worden toegevoegd. Deze krijg je gratis als lid, je betaalt hier niets extra voor!

Regelmatig een Nieuwe Cursus

Wil je iets leren? Er komen steeds cursussen bij

 • Regelmatig verschijnt er een nieuwe cursus in de Academie
 • Leden hebben toegang tot het hele archief, en de nieuwe cursussen
 • Nieuwe cursussen worden bepaald door de leden. Door jou dus. Wat wil jij leren?

Veelgestelde Vragen

Antwoord op al je vragen

Kan ik opzeggen als het toch niet bevalt?

Ja, je kunt op ieder moment opzeggen met twee muisklikken. Geen ingewikkelde opzegtermijnen of wat dan ook, heel simpel: zolang je het leuk vindt en er waarde uit haalt, blijf je lid.

En als jij het gevoel hebt dat je er niet genoeg meer uit haalt, hoef je het van mij niet meer te gebruiken en dus ook niet te betalen.

Dat geeft mij gelijk een extra motivatie om te zorgen dat ik goede cursussen (en meer leuke dingen) blijf produceren, omdat ik anders m'n gezin niet meer kan onderhouden. 😉

 

Ik ben niet zo goed met Engels en computer-termen, is dat een probleem?

Nee, totaal niet! Ik doe alles in begrijpelijk Nederlands. Is er toch een Engels woord (of een computer-term, als "CPU") dan zal ik altijd toelichten wat dat betekent.

 

Ik heb alleen een iPad, is dat genoeg?

Jazeker. Je kunt de cursus volgen met elk type computer, dus ook met de iPad. Er zijn bovendien lessen voor zowel de Mac, als voor iPhone en iPad. Met alleen een iPad kun je dus ook veel leren in de cursussen.

 

Kan ik een losse cursus kopen?

De cursussen zijn alleen te krijgen als een geheel, via toegang tot de Apple Coach Academie dus. In het verleden heb ik cursussen los verkocht, maar in de praktijk blijkt dat een basis steeds erg belangrijk is. Wanneer je leert over het gebruik van de iCloud Fotobibliotheek is het bijvoorbeeld goed om dan ook een cursus over iCloud te kunnen kijken.

Door het eenvoudige opzeg-proces kun je er wel voor kiezen om slechts één maand lid te zijn, en in die maand de gewenste cursus te volgen. Maar pas op, het zou zo maar kunnen dat je toch lid wilt blijven als je de andere cursussen ziet… 😉

 

Heb ik echt altijd toegang?

De Apple Coach Academie werkt net als bijvoorbeeld Netflix, of een bibliotheek: zolang je je lidmaatschappasje hebt mag je zo veel video's kijken als je wilt.

En wil je dezelfde video acht keer kijken, zodat je zeker bent dat je het goed begrijpt? Dan mag dat ook, zonder extra kosten.

Moet ik een ingewikkeld contract aan gaan?

Ingewikkelde contracten? Hè, bah. Alsjeblieft niet.

Geen ingewikkelde opzegtermijnen of wat dan ook, heel simpel: zolang je het leuk vindt en er waarde uit haalt, blijf je lid. Anders kun je eenvoudig opzeggen, op ieder moment.

Er is geen minimale tijd dat je lid moet blijven of iets dergelijks. Daar houd ik zelf ook niet van, en ik houd dingen graag leuk.

 

Ik snap niets van computers, is dit wel iets voor mij?

Absoluut! De Apple Coach Academie is niet voor computer-experts die alles al (denken te) weten.

De Apple Coach Academie is er voor mensen die hun computer willen gebruiken, en niet per se moeten weten hoe elk technisch detail er van werkt.

 

Wat is het bedrag per maand?

De Apple Coach Academie is slechts €9,95 per maand (of €99 voor Apple Coach Academie Plus). Voor dat bedrag heb je onbeperkte toegang tot alle lessen in de Apple Coach Academie.

 

Ik ben al wat ouder, is dit te moeilijk?

Deze vraag krijg ik erg vaak. Als ik een dubbeltje kreeg voor iedere keer dat iemand me mailde "Hoi Martijn, ik ben waarschijnlijk wat ouder dan je meeste lezers (met pensioen al) en vraag me af of de Apple Coach Academie dan nog wat voor mij is"… Dan kon ik nu stoppen met de Academie, een eiland kopen en rentenieren. Dat zou ik niet doen, want ik vind de Apple Coach Academie veel te leuk. Maar het zou kunnen.

Dus, om deze vraag dubbel te beantwoorden: waarschijnlijk ben je niet veel ouder dan de meeste cursisten, en ja, de cursus is prima geschikt ongeacht leeftijd!

 

Wat nu als er iets niet lukt? Mag ik je dingen vragen?

Meestal is de uitleg (gelukkig) duidelijk genoeg dat cursisten in één keer aan de slag kunnen. Maar het kan natuurlijk dat iets nog niet 100% duidelijk voor je is, ook na het kijken van een video. In dat geval kun je me altijd een e-mail sturen en krijg je persoonlijk antwoord van mij.

 

Help, Martijn! Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?

Heb je wel een vraag, maar staat het (antwoord) hier niet bij? Dan kun je me gewoon een e-mail sturen met je vraag, en ga ik 'm alsnog beantwoorden. E-mails over de Apple Coach Academie mogen naar martijn@applecoachacademie.nl.

Leer Alles Wat Je Moet Weten Over Je Apple...

In deze cursussen leer je ALLES wat je moet weten om optimaal gebruik te maken van je Mac, iPad en iPhone

DIRECT BEGINNEN

Leer Alles Over Je Apple apparaten

Klik hier boven voor onbeperkte toegang tot de Apple cursussen. Twijfel je nog? Klik hier om me een e-mail te sturen.

En twijfel je of ik wel netjes met je gegevens omga? Lees dan hier de privacy-verklaring, en zie dat ik echt niets engs doe.